پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند

جانشین فرمانده مرزبانی: هیچ خدشه‌ای به امنیت مرز‌های کشور وارد نیست

جانشین فرمانده مرزبانی فراجا، گفت: مرز‌های امنی را در کشور شاهد هستیم و هیچ خدشه‌ای به امنیت مرز‌های کشور وارد نیست.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۳ - ۲۴ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 15
کد خبر: ۲۶۰۲۷۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار جلال ستاره عصر امروز در آیین معارفه فرمانده مرکز آموزش شهید مدنی اصلاندوز، اظهار داشت: برخلاف تبلیغات کور و فریبکارانه دشمنان امنیت مرز‌های کشورمان در بالاترین سطح است و هیچ تهدیدی را در مرز‌های کشور با قدرت و صلابت نیرو‌های مرزبانی و مرزنشینان شاهد نیستیم.

وی تصریح کرد: در مرز‌های جنوب شرق کشور برخی تحرکات گروه‌های تروریستی را شاهد بودیم که با وارد آوردن ضربات سنگین بر پیکره آنها دیگر توان تحرک نداشته و ما بهترین شرایط را در امنیت و پایداری مرز‌های سراسر کشور به ویژه جنوب شرق و غرب کشور شاهد هستیم.

جانشین فرمانده مرزبانی فراجا گفت: جمهوری اسلامی ایران با تعامل و همسویی با اهداف کشور‌های همسایه سعی می‌کند تا مرز‌های امن و کم حادثه‌ای را مدیریت کند و در این زمینه شرایط بهتری را در ماه‌های اخیر در مناطق مرزی کشور به رغم همه ترفند‌ها و توطئه‌های دشمنان شاهد هستیم.

ستاره به مراکز آموزش مرزبانی و تقویت نیرو‌های مجاهد در این زمینه اشاره کرد و افزود: یکی از مراکز آموزشی موفق مرکز شهید مدنی اصلاندوز است که به دلیل شرایط آموزشی ما با توانمندی نیرو‌های مرزبانی و رصد و پایش دقیق در این حوزه روبه‌رو هستیم.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: استان اردبیل از استان‌های مرزی امن و کم حادثه کشور است که تثبیت امنیت کامل را در نوار مرزی استان اردبیل به عینه شاهد هستیم.

جانشین فرمانده مرزبانی فراجا به تعامل خوب مرزنشینان با مرزبانان به عنوان یک سرمایه ارزشی و معنوی اشاره کرد و ادامه داد: ما شاهد اعتلای روحیه جهادی در انجام وظایف مرزبانان هستیم و در کنار آن برای ارتقای نظم و امنیت در شهر‌های مرزی و نقاط حساس همراهی و همکاری خوب مرزنشینان را نیز نظاره‌گر هستیم.

ستاره اضافه کرد: شرایط امنیتی مطلوبی را در مرز‌ها نظاره‌گر هستیم و تمام تلاش ما بر این است تا با قدرت و توانی مضاعف و آمادگی همه‌جانبه از نوار مرزی کشورمان صیانت کنیم.

وی بیان کرد: انتظار می‌رود مرزنشینان استان اردبیل نیز به قوانین مرزی آشنایی بیشتری پیدا کرده و زمینه همراهی و همکاری بیشتر را در نقاط مرزی برای بهبود شرایط و ارتقای وضعیت مرزبانی فراهم کنند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار